.

Documentar Cher Ami

Lista columbofili

   Am reusit in cele din urma sa infiintez o lista a columbofililor romani din toate judetele tarii.Mi-as  dori foarte mult ca toti cei care acceseaza aceasta pagina sa trimita cateva date despre ei pentru a putea discuta si uni mai mult intre noi.Din cate vad eu pe langa ca suntem destui de putini la numar nici nu suntem uniti.Si de ce sa nu facem asta?

  Nu dureaza mai mult de 5 minute sa trimiti un mesaj cu cateva date despre tine, date care vor putea fi vizualizate de columbofili din intraga tara, inclusiv judetul tau.Astfel poti discuta cu columbofili tai pe diverse teme mai des, poti schimba opinii sau chiar lega prietenii, totul datorand 5 minute unui mesaj...

Suflet si suflete pierdute

  Tocmai ce am primit un mail de la unul dintre prietenii mei columbofili Cristi.Am devenit prieteni daca pot sa zic asa facand schimb de adrese de email pe un site tot pe aceasta tema iar de atunci tinem constant legatura.Insa avand in vedere ca eu am fost plecat de acasa cateva zile bune nu am vorbit cu el decat azi.

  Ca de obicei il intreb despre porumbei.Imi spune ca pe data de 27 i-a intrat un dihor in voliera ucigandu-i 27 dintre cele...

Reproducerea 

   Reproducerea la porumbei incepe din momentul in care cei doi sunt deja o pereche.Dupa 10 zile de la primul contact sexual femela depune primul ou, urmand si cel de-al doilea la o zi diferenta.

  Dupa depunerea oualor incepe perioada de clocire care dureaza 18 zile, perioada in care ambi parinti clocesc ouale cu mare grija dupa un program ...

Animale sclipitoare

   Nu stiu cati dintre voi au vazut acest documentar.Face parte din emisiunea Animale sclipitoare realizata de National Geographic, o emisiune in care se prezinta de fiecare data cateva animale si aptitudinile,inteligenta si adaptarile lor.

 

   Sper sa va placa.Pentru a vedea toate 4 partile apasa pe butonul "Citeste mai departe si lasa-ne un comentariu"

 

Vizionare placuta :)

Voijavor vs. Gutan

VS.

  Nu neg faptul ca multi dintre voi stiti sa faceti deosebirea dintr-un voiajor si un gutan, porumbel comun care habiteaza prin parcuri si poduri de case parasite.In randurile ce urmeaza vreau sa dau cateva detalii esentiale cu ajutorul carora orice incepator va fi capabil sa diferentieze un voiajor veritabil de un gutan.

  • ​voiajorul are corpul ...